sunnuntai 24. toukokuuta 2015

MKKV

Eli Motoristit Koulukiusaamista Vastaan. Kuulin jutusta viime vuonna ja kävin Pöllökankaan koululla tapahtumassa. Tämän vuoden ohjelmaa katsellessa löytyi 2 paikkaa johon ajattelin osallistua ja niistä ensimmäinen oli viikko sitten Torniossa ja toinen tulevana keskiviikkona Pöllökankaan koululla uudemman kerran. Laitoin tapahtumat kalenteriini hyvissä ajoin.

Perjantaiaamu aukesi juuri niin karseena kuin ennustukset lupasivatkin...kylmää ja vesisadetta. Sadevaatteet on tullut puettua ennenkin päälle ja asia on sen verran tärkeä ettei kelillä ollut merkitystä. Toisaalta kun ajattelee että aika iso osa porukasta tulee Tampereen ja Lahden seudulta niin tämä pikkupätkä menee vaikka millaisessa kelissä.

Hain pyörän tallista ja laitoin heti sadepuvun päälle koska se myös lämmittää. Samalla ajaminen oli taas vähän tuntuman hakua kun ei ollut ajanut muuta kuin vappuajon. Torniota lähestyttäessä keli alkoi kuivumaan ja kun kurvasin ABC:n pihalle sain laittaa sadepuvun takaboxiin.
 
vähän siementä
 
 
nyt alkaa olla kaikki paikalla
 
Siinä parkkipaikalla katseltiin pyöriä ja kertoiltiin reissuista mitä on ajeltu....yhdellä kaverilla oli ollut samanlainen FJR kuin minulla nyt on ja kertoi aika hyvän vertauksen pyörästä......se ' ei ole hyvä missään mutta soveltuu kaikkeen' . En voinut muuta kuin allekirjoittaa sanotun.  Letkan vetäjä kuulutteli pelisääntöjä ja kellon lyödessä pykälään lähdettiin poliisiauton vetämässä letkassa Kaakamon koululle jossa tenavat olivatkin vastaanottamassa pyöriä. Hetken arpomisen jälkeen saatiin pyörät ojennukseen.
 
 
Kaakamon koulun pihalla
 
 
Siitä sitten lähdettiin saliin jossa lapset odottelivat. Ensin Santis piti puheen ja kertoi lapsille tarinan.





 
puhetta tärkeästä asiasta
 

 
taikuri


 
Puheen jälkeen taikuri teki temppuja ja sitten päästiinkin ulos katselemaan pyöriä. Lapset kiertelivät katselemassa ja rohkeimmat uskaltautuivat istumaan satulaankin. Kysymyksiä sateli kulkemisista ja 'mikä toi on' jutuista laidasta laitaan. Kun sitten homma alkoi olla valmis lähdettiin vielä Tupasvillaan kahville. Oli jo se aika päivästä että söin samalla ja ostin vielä ryhmän t paidan kannatuksen vuoksi.
 
Sieltä sitten kohti kotia, Olhavan paikkeilla alkoi satamaan mutta en laittanut enää sadekamoja päälle.
 
Summa summarum......parin päivän päästä Pöllökankaalla samoissa merkeissä. Asia on mielestäni niin tärkeä että jos yhdenkin tenavan mieleen tulee moottoripyörä tai se taikuri kun se on aikeissa viedä sen luokan hiljaisen tyypin pipon.....silloin tämä tähän hommaan uhrattu aika ei ole ollut turhaa.
 

 
 
 
                                                                                                     
 
 
 
 
 
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti