maanantai 29. huhtikuuta 2013

1 rautaperse 2012

Kun olin päässyt vähän tutummaksi uuden pyörän kanssa niin mieleen tuli ajaa vähän vaativampi rp. Tavoitteeksi tuli ss2000 eli 2000km vuorokaudessa. Homma vaati sen verran kovaa keskinopeutta ettei se onnistu ihan pikkuteillä. hommasta ei ollut tarkoistuskaan tulla mitään maisemien katselua ja nähtävyyksien bongausta vaan eteneminen. Olin ajellut Ruotsin puolella ja siellä on aika hyvin ohituskaistateitä ja liikenne sujuu joten laskin raa'asti missä pitää käydä kääntymässä jos yläkautta ajaa E4 ja samaa tietä takaisin. Säännöt antaa mahdollisuuden käyttää samaa tietä 2 kertaa ajon aikana. Laskin Googlen karttaohjelman mukaan sopivaa kääntöpaikkaa ja sellaiseksi löytyi Tierpin pikkukaupunki Gävlen alapuolelta. Seuraavaksi hakuun tankkauspaikka josta saa kuitin todisteeksi käynnistä.
Ajoituksen pidin samana kuin aiemmillakin rundeilla, aamulla aikaisin liikkeelle ja jos kaikki menee hyvin niin alkuyöstä ollaan homma suoritettu.  
 
Lähtökuitti Tupoksen ABC:ltä

 
Ratsu aamuauringossa valmiina lähtöön

 
Enne Kalixia löytyi tämmöinen panssarivaunu, samalainen on Indiana Jones filmissä 'Viimeinen ristiretki'

Tuosta näkee miksi tämmöinen ajo on helpompaa ajaa Ruotsin puolella kuin esim. 4 tai 8 tiellä.

Tässä ollaan jo paluumatkalla. Piti käydä syömässäkin välillä mutta pihvi ja potut ei olleet paras mahd vaihtoehto tällaisessa ajossa....saattaa alkaa väsyttämään ja päikkäreihin ei ole oikein aikaa. 

 
Homma alkaa olla voiton puolella. Viimeinen jaloittelu ennen maalia Olhavassa.

 
Lopputankkaus ja todistajien nimmarit papereihin. Sitten vaan dokumentit postiin tarkastajalle ja vastauksen ja hyväksynnän odottelua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti